You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Красота

Косопад - причина и лечение

359
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Косопад - причина и лечение0 от 5 от общо 0 гласували.


kosopadПадането на коса е често срещан проблем както при жените така и при мъжете. Причината за окапването на косата могат да бъдат много различни едни от най-честите срещани причини обаче за появата на този проблем са:

Аспиринова маска за твоето лице

355
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Аспиринова маска за твоето лице0 от 5 от общо 0 гласували.


aspirinАко сте имали трудни и тежки дни в които не сте успели да обърните подобаващо внимание на лицето си сега е времето да го направите с една маска за лице, която ще почисти нежната кожа на лицето и ще върне мекотата и гладкостта. Домашната аспиринова маска за лице е най-доброто средство за бърза и ефективна грижа за вашето лице.

МЕХЛЕМ ЗА ГЛАДКИ ПЕТИ

353
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
МЕХЛЕМ ЗА ГЛАДКИ ПЕТИ0 от 5 от общо 0 гласували.


napukani-petiНапуканите пети са проблем за повечето жени. Причините за напукване на петите могат да бъдат различни. Ходенето боси, недостатъчно хидратиране на кожата , замърсяване и ред други. Резултата е един – напукване на петите. Напуканите пети са не само неприятна гледка, но и са много болезнени.

Лечение на гъбички на краката с мед и лимон

348
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лечение на гъбички на краката с мед и лимон0 от 5 от общо 0 гласували.


гъбички на кракатаМного често обект на нападение от страна на различни гъбички става кожата между пръстите на краката. Сигурен сигнал за тяхното развитие е силен сърбеж, а след няколко дена и остра миризма. НЕ бива да оставяте развитието на гъбичките да придобие голям размер. Лечението е задължително, защото има опасност да предадете гъбичките и на вашите близки.

Упражнения срещу бръчки

345
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения срещу бръчки0 от 5 от общо 0 гласували.


бръчкиВсяка една жена изпитва истински ужас, когато на лицето и се появи каквато и да е било неравност, още по-голяма тревога обаче буди появата на нова бръчка. Причината за това е, че всяка бръчка ни напомня, че времето неумолимо тече и взема всичко от нас включително и красотата.

Крем за избелване на лице с коприва

343
com_content.section
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Крем за избелване на лице с коприва1.00 от 5 от общо 1 гласували.


коприваПриготвянето на домашна козметика е хоби на много жени. И въпреки, че идва вече есента и сезона на копривата отдавна е отминал ще ви споделим как да си направите крем за лице от коприва в домашни условия.

Избелване на зъби при зъболекар

341
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Избелване на зъби при зъболекар0 от 5 от общо 0 гласували.


избелване на зъбиКрасивата усмивка означава много неща. От една страна зъбите ни трябва да са добре подредени, без да има изкривявания било то на горната или долната челюст. За да имате здрави зъби те трябва да бъдат непрекъснато следени за кариеси, а ако говорим за наистина брилянтна усмивка няма как да не споменем, че зъбите ни трябва да бъдат бели.

Розова вода елексир за здраве и красота

339
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Розова вода елексир за здраве и красота0 от 5 от общо 0 гласували.


rozova vodaВ полите на България се твърди, че растат най-лечебните и нежни рози. Малко обаче са българите, които могат да си позволят лукса да си закупят истинско розово масло. Любопитен факт около розовите листа е че един килограм от тях струва колкото един килограм злато и това не е случайно.

Френска маска за коса с коприва

338
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Френска маска за коса с коприва0 от 5 от общо 0 гласували.


kosa maskaКопривата е един от най-цените източници на желязно. Силно се препоръчва консумацията му на хора страдащи от анемия. Копривата обаче намира и широко приложение в съвременната козметична индустрия. Голяма част от продуктите срещу косопад съдържат екстракт от коприва и това не е случайно.

Спа в домашни условия за нашите крака

330
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Спа в домашни условия за нашите крака0 от 5 от общо 0 гласували.


krakaПрез горещите летни дни всяка дама се е обула в удобни сандали или чехли, но удобството на тези обувки сериозно уврежда здравето на нашите ходила. Поради отворения характер на тези обувки, те допускат директно влияние на околната среда върху нашите ходила. Най-силно въздействие имат химичните и физичните фактори, които могат да увредят силно петите и красивия ни педикюр. През летните месеци сериозно се повишава риска от поява на гъбички по ноктите на краката и вероятността за загрубяване и напукване на петите. Ако и при вас тези симптоми са налице е добре да си направите малко процедури с помощта на които да поглезите краката си.

Страница 5 от 11