You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Красота

Бенките определят характера на човек

324
com_content.section
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Бенките определят характера на човек1.00 от 5 от общо 1 гласували.


benkiСпоред древно вярване на индианците бенките са рани от минал живот. Бебета, които са се раждали без бенки обикновено се е смятало, че в предния си живот са били вождове и са били много ценени от племето. Освен това древните индианци тълкували какво ще бъде бебето като порасни в зависимост от разположението на бенките след раждане.

Пърхот лечение от природата

321
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Пърхот лечение от природата0 от 5 от общо 0 гласували.


пърхотПърхота на главата може да се появи поради няколко причини. Една от най-основните това е ниската хигиена. По-рядко причината за поява на пърхот може да бъде нарушен хормонален баланс или различни стресови ситуации, като под стрес се разбира не само психически, но и физически стрес (рязка промяна на температура, влажност или смяна на шампоан).

Маска за коса с тривитаминол

315
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за коса с тривитаминол0 от 5 от общо 0 гласували.


маска за косаВсяка истинска дама знае, че красотата на косата е изцяло от нашите ръце, а повечето дами търсещи тайната за здрава коса пълна с обем безспорно са открили тайната маска за коса с тривитаминол. Много от дамите, когато чуят за първи път за тривитаминол обикновено се скептични, защото тази съставка се използва предимно във ветеринарната медицина, но след като веднъж приложат маската за коса с тривитаминол бързо се влюбват в нея и дори се пристрастяват!

Домашна маска за лице с лимон

313
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Домашна маска за лице с лимон5.00 от 5 от общо 1 гласували.


brychkiЛицето е важна част от тялото на всяка една жена и както всичко останало и за лицето трябва да се грижим. Използването на различни козметични продукти често уврежда или изтощава кожата на лицето поради което периодично трябва да доставяме допълнителни хранителни вещества на епидермалния слой, както и да стимулираме повърхностното кръвообращение по този начин нашето лице ще е по-дълго красиво и без бръчки.

ЗА КРАСИВИ КРАКА

311
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ЗА КРАСИВИ КРАКА0 от 5 от общо 0 гласували.


кракаПовече от 85% от дамите смятат, че краката са едно от най-големите женски достойнства, привличащи мъжките погледи. За съжаление именно краката, колкото и изящни да са те, са едни от най-големите им кошмари. Оформянето на стройни крака изисква преди всичко постоянство. Да си красив наистина изисква много усилия. И дамите биха си спестили много време и разочарования, ако системно работят за кондицията на своето тяло.

Грижа за кожата на ръцете

304
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Грижа за кожата на ръцете0 от 5 от общо 0 гласували.


ръцеПри ежедневната си работа и по-време на домакинските задължения кожата на ръцете често се подлага на химични и физични дразнители, които нарушават нейната цялост. Нежните ръце са символ на майчината ласка и същевременно спомен за любимия до нас. Поради тази причина не бива да оставяме ръцете си без грижи. Един от най-добрите начини да запазите красотата и нежността на своите ръце е ежедневното използване на хидратиращи кремове. Все пак това са минималните усилия ето какво друго може да направите за да имате меки и нежни ръце приятни за докосване.

Слънцезащитен крем как да го изберем

297
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Слънцезащитен крем как да го изберем0 от 5 от общо 0 гласували.


слънцеКогато се подготвяме да отидем на басейн или на море заедно с плажната хавлия и слънчевите очила задължително трябва да сложим и слънцезащитен крем. Днеска на пазара има голямо изобилие от кремове за защита от слънцето и хората не знаят, кой точно да изберат и обикновено съблюдават само фактура на защита, но това не е единствения фактор, който оказва роля при защитата на кожата от слънчевите лъчи.

Кожни проблем и лечение

289
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Кожни проблем и лечение0 от 5 от общо 0 гласували.


кожаКожата е огледало на нашия организъм, но също и на душевното ни състояние. Недостатъчен сън, стрес, лошо хранене, душевни проблеми – всичко това оставя следи, особено с напредването на възрастта.

Остаряването прави кожата по-тънка, еластичността й отслабва, появяват се бръчки. Можем да забавим този процес с помощта на лазер, овлажняващи продукти, кремове или лосиони, но не можем напълно да го спрем.

Витамини за здрава и хубава коса

288
com_content.section
(1 глас, оценка 2.00 от 5)
Витамини за здрава и хубава коса2.00 от 5 от общо 1 гласували.


zdrava kosaКакто за кожата, ноктите и за здравето на човека е важно да приемаме един хубав и пълноценен коктейл от витамини. За здрава обемна коса са нужни също витамини. Най-добрият начин да си ги набавим е ако се храним с пълноценна и разнообразна храна, която изобилства от витамини и минерали.

Когато става въпрос обаче за хубава коса има няколко витамина, които са изключително нужни и оказват благотворно въздействие върху косата, когато се приемат ежедневно в нормално количество.

КАК ДА СИ ПРИГОТВИМ ТАОЛЕТНИ ВОДИ

278
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
КАК ДА СИ ПРИГОТВИМ ТАОЛЕТНИ ВОДИ0 от 5 от общо 0 гласували.


ТАОЛЕТНИТЕ ВОДИ ИМАТ ПОЧИСТВАЩО, ОСВЕЖАВАЩО ТОНИЗИРАЩО И ЛЕЧЕБНО ДЕЙСТВИЕ.

Предлагаме ви две рецепти на билкова основа, които можете сами да си направите.

Страница 6 от 11