You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Красота

Маска за лице с тиква

237
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за лице с тиква0 от 5 от общо 0 гласували.


maska za liceТиквата е изключително полезен естествен продукт, който за съжаление обаче може да бъде намерен само през късна есен на нашия пазар. Леко подценяван от едни и успешно използван от други жени тиквата бързо навлезе на пазара и най-вече в маските за лице и при маските за коса. Причината се крие в основни вещества намиращи се в тиквата, които карат кожата на лицето да се освежи и да изглади фините бръчки.

Лечение на акне

232
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лечение на акне0 от 5 от общо 0 гласували.


akne lechenie

Един от най-широко разпространените кожни проблеми е акнето. Диагнозата акне е не само сериозен козметичен проблем, но и медицински засяга не само младежите но и редица възрастни хора. Когато пъпките по лицето и тялото станат в по-голямо количество, най-вероятно става въпрос за акне. Много от родителите не знаят как ефективно да помогнат на децата си и а излекуват акнето.

Витамини за коса

231
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Витамини за коса0 от 5 от общо 0 гласували.


kosa vitaminiМоята коса е моето богатство. Косата на жените и мъжете им придава един вълшебен и загадъчен вид. Жените с добре оформени и здрави коси са много по-желани и харесвани от мъжете. Също е в сила и този факт за мъжете. Тези които са плешиви имат по малки шансове да се преборят за жена в сравнение с тези с красива коса. Често проблемни сезони за косата са есента и пролета. През тези два сезона косопада се засилва.

Маска за коса, която трябва да пробвате

229
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за коса, която трябва да пробвате0 от 5 от общо 0 гласували.


коса маскаКогато се запознаваме с нови хора външния ни вид е първото нещо, което прави впечатление и спрямо него ни оценяват. Един от важните елементи на красивия външен вид това е нашата коса. Слабата начупена коса не прави толкова добро впечатление както косата изпълнена с обем и блясък.

Правилен избор на кола маска

228
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Правилен избор на кола маска0 от 5 от общо 0 гласували.


kola-maskaКола маската винаги е била сред най-популярните методи за обезкосмяване. Преминала през много промени и подобрения, вече не е нужно да се ходи на козметик за да се получи желания резултат - Трайно и Перфектно обезкосмяване. За да се справите професионално с нежеланото окосмяване е нужно само да прочетете тази статия и да опитате сами. Нужни са ви нагревател за кола маска, кола маска на ролони, козметична лента и козметично олио.

Стъпки за здрави нокти

202
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Стъпки за здрави нокти0 от 5 от общо 0 гласували.


noktiЗдравите и красиви нокти на ръцете и краката зависят са признак за добре подържан външен вид и здравословно състояние на целия организъм. Ноктите на ръцете може да бъдат използвани в медицината като симптоми, че нещо липсва на нашия организъм. Примерно чупливите нокти сочат, че имаме недостиг на витамин А като това е 65% сигурен диагностичен метод. Белите петна по ноктите са един от симптомите за недостиг на цинк в организма.

Мазната кожа създава проблеми

198
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Мазната кожа създава проблеми0 от 5 от общо 0 гласували.


maznoМАЗНАТА КОЖА МОЖЕ ДА Е СИМПТОМ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ, ЧЕНОДРОБНИ И НЕВРОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

Вследствие на усиленото отделяне на кожни мазнини се получава често срещащ се и крайно неприятен козметичен дефект – мазна кожа. Излишно отелената мазнина се разстила по повърхността на кожата и тя изглежда лъскава и сякаш намазана с олио. Освен това запълва порите на мастните жлези, разширява ги и кожата придобива вид на портокалова кора. Мазната кожа лесно задържа прах, която се смесва с отделени епидермални клетки, микроби и други и образува неприятна ‘’смазка’’ върху нея.

Тайната на красивата коса

196
com_content.section
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Тайната на красивата коса4.00 от 5 от общо 1 гласували.


kosa stilКосата е един от най-големите козове на всяка една жена. Всички сме виждали жени с буйни, красиви и живи коси и ни се е искало и нашата коса да бъде толкова хубава. Ако и вие сте изпитвали тази завист ще ви помогнем с няколко съвета, който да ви накарат да се гордеете с косата си.

ГРИЖИ ЗА ТЯЛОТО

184
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ГРИЖИ ЗА ТЯЛОТО0 от 5 от общо 0 гласували.


kojaКожата на тялото и кожата на лицето остаряват по различен начин. Предимството на първата са, че тя не е подложена на агресии, каквито са замърсяването, слънцето, студа... Липсват опъване, гримаси, дължащи се на хиперактивността на лицевите мускул. За сметка на това множество други фактори я правят уязвима - бременностите, резките промени в теглото, триенето на дрехите, които изхабяват защитния хидролипиден слой.

Болести по ноктите

179
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Болести по ноктите0 от 5 от общо 0 гласували.


bolesti po noktiteМоже би малко от вас знаят, че болестите по ноктите се наричат онихопатии. Обикновено възникването им е генетично т.е. вродено или болестта е възникнала в резултат на въздействие върху ноктите. За генетичните или вродените е ясно, че се предават от родителите върху детето, но придобитите болести са истински интерес за дерматолозите. Според последните причините (факторите) за развитие на дадена болест по ноктите може да се обобщят в следните:

Страница 8 от 11