You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Красота

Младежки пъпки

175
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Младежки пъпки5.00 от 5 от общо 1 гласували.


akneГоляма част от жените и мъжете с настъпване на тийн възрастта изпадат в паника и ужас от появата на всяка нова пъпка по лицето. В интерес на истината при почти всички хора в тази възраст се появяват младежки пъпки или наричани още акне. Младежките пъпки представляват неприятен козметичен проблем с който борбата е трудно.

Грижа за лицето

171
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Грижа за лицето0 от 5 от общо 0 гласували.


grija za liceЛицето е около 70% от нашата визия по него хората ни запомнят и различават от останалата маса народ. Лицето е израз и на нашия живот и разказва нашата история. Погледнете в огледалото това е вашето лице и вашата история, всяка бръчка носи спомен, всеки белег е сантиментален.

Грижа за кожата в жеги

153
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Грижа за кожата в жеги0 от 5 от общо 0 гласували.


koja prez lqtotoЛято, слънце и висока температура това е сезона през който се показва най-много плът от нашето тяло. За да може обаче да покажете по-голяма част от прелестите си трябва да имате една добре подържана кожа както и килограми в норма. За да сте с красива кожа през лятото е необходимо да и обърнете внимание още през ранната пролет.

Причини за косопад

145
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Причини за косопад0 от 5 от общо 0 гласували.


prichini za kosopadВсяка жена се гордее с косата си и полага редица грижи за да бъде красива, с обем и да сияе, но въпреки всичко жените правят и редица манипулации с косите си които често водят до изтощаване на косата и най-лошото до косопад! Едва ли има нежно създание, което да не се е сблъскало с този така тежък за всяка една жена проблем косопад!

Гимнастика за лице срещу бръчки

137
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Гимнастика за лице срещу бръчки0 от 5 от общо 0 гласували.


lice gimnastika brychkiЖенското лице се нуждае от много грижи, за да бъде красиво, кожата по него опъната и еластичност. Прилагането на маски за лице не е достатъчно условие за да се подържа красиво лицето. Подобно на нашето тяло, когато искаме да е красиво диетата е само механизъм за запазване на теглото или сваляне, но за да бъде и стегнато и красиво трябва да положим и физически упражнения (фитнес, гимнастика, плуване или поне да бягаме).

Автобронзант за красив тен

135
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Автобронзант за красив тен0 от 5 от общо 0 гласували.


avtobronzantискате да имате красив тен, но нямате много време и не може да отидете на басейн, а почивката на море изглежда мираж ? Има две лесни алтернативи едната е да посетите солариум, а другата да използвате автобронзант.

Автобронзантът е безвредно средство, съдържа оцветяващото вещество дехидроксиацетон, което вещество по химичния си състав влиза в групата на захарите.

гладки и меки ръце

129
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
гладки и меки ръце0 от 5 от общо 0 гласували.


gladki-raceНежните и меки ръце са един от основните символи на женската красота. С течение на времето обаче, мекотата на кожата на ръцете може да изчезне ако не се подържа. Някои навици на жените водят до увреждане на кожата на ръцете и нейното загрубяване. Например една обикновена процедура е миенето на ръце обаче използването на студена или топла вода се оказва един от най-големите врагове на меките и гладки ръце, защото я дехидратират.

Маска за коса с яйце

118
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за коса с яйце0 от 5 от общо 0 гласували.


maska s qiceАко косата ви е изтощена и суха ви препоръчваме да използвате тази маска за коса. Тя е прекрасна маска за суха коса. Приготвянето и е изключително лесно, а ефекта от нея се вижда само след няколко приложения!

Пришки по ходилата

102
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Пришки по ходилата0 от 5 от общо 0 гласували.


пришкаПришките представляват неприятен козметичен проблем с който много жени са се сблъсквали. Причината за появата на пришки са две. Едната е механично притриване на кожата, а втората причина за поява на пришките е изгаряне. Ако сте уловили момента на появата на пришката и при допир не усещате силна болка е необходимо да предприемете мерки да предпазите кожата в тази област. Ако пришката е малка може да поставите марля и пластир. Изключително важно е да оставите  раната да диша.

Медът лекува черните точки

101
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Медът лекува черните точки0 от 5 от общо 0 гласували.


cherni tochki i medЧерните точки по лицето наричани още комедони са един много неприятен козметичен проблем. Висока рискува група за образуването на черни точки (комедони) са мъжете и жените с мазна кожа. Ако посещението при козметика за лечението на този козметичен проблем ви е скъпо ние ви предлагаме един метод с помощта на който ще може да изчистите лицето си.

Страница 9 от 11