You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Красота

Гъбички по ноктите – Обща информация

90
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Гъбички по ноктите – Обща информация 0 от 5 от общо 0 гласували.


gabi4ki noktiИнфекциите причинени от гъбички са широко разпространени. Те засягат различни части от тялото, но най-честите места засягани от гъбички това са кожата и ноктите. По-голяма част от гъбичните инфекции са заразни и лесно се предават от човек на човек. Най-рискована група за предаването на инфекцията са други членове на семейството. Предаването на микозата става, чрез употреба на едни и същи вещи от двама или повече души.

Грижа за краката

88
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Грижа за краката5.00 от 5 от общо 1 гласували.


grija za krakataЕдин доста често срещан проблем при краката както при жените и два пъти по често са мазолите по краката. Локализацията на мазолите обикновено е в областта на петите и ходилата. Доста хора знаят за мазолите на дланите по ръцете но те се срещат и по ходилата. Мазолите обикновено се появяват в резултат на непрекъснато триене на кожата по ходилото на краката или дланите на ръцете в резултат на този механичен дразнител кожата загрубява образува се дебел рогов слой или т.нар. мазоли

Красив тен през лятото

86
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Красив тен през лятото0 от 5 от общо 0 гласували.


ten na kojataС наближаващото лято всеки започва да мисли за море, вълни, плаж и забавление. През летните месеци е и времето на всеки човек да се сдобие с един наистина красив бронзов тен. Най-продължителния спомен от пребиваването на морето, който спомен е видим и за всички останали това е красивия загар на кожата. За да имате обаче красив и здравословен тен е хубаво да спазвате няколко прости правила.

Комедони - черни точки по лицето

81
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Комедони - черни точки по лицето0 от 5 от общо 0 гласували.


komedoniНаучното наименование на черните точки е комедони. Те представляват един често срещан козметичен проблем. Проблема с черните точки се среща при различните типове кожа на лицето - както суха така и при мазна кожа.

Причина за поява на комедони
Образуването на черните точки по лицето (комедони) се дължи на повишено отделяне на мазен секрет. Отделеното количество мазнина е в пъти повече от нормалното количество отделяно от човек. С нея се изпълват отвърстията на мастните жлези, дразнят епидермалните клетки премесват се с прах и отмрели епидермални клетки и други.

Kакви опасности крият татуировките

74
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Kакви опасности крият татуировките0 от 5 от общо 0 гласували.


tatuirovki tattoТатуировките са писък на модата. Особено в последните 5 години се забелязва бум на желаещите младежи да придобият нов татус на гърба, плешката, шията, пояса или друго място по тялото. Но по последни данни идващи от Португалия се оказва, че татуировките може да се превърнат в нещо опасно ако не се внимава, кой ти я прави.

Подхранваща маска за коса

70
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Подхранваща маска за коса0 от 5 от общо 0 гласували.


podhranvasta maska za kosaЗдравата и красива коса изисква редовни грижи. Редовното миене и разресавне са само една част от задължителните процедури по подържането на косата и не изчерпват всички необходими грижи, които всеки трябва да полага. Подхранването на косата става основно чрез хранителните вещества и витаминните които постъпват в организма с храната и посредством кръвта се разнасят до всички части на тялото включително и косата, но допълнителното подаване на витамини и минерали може и трябва са се прави и чрез подхранващи маски за коса.

Гъбички по ноктите

65
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Гъбички по ноктите0 от 5 от общо 0 гласували.


gabichki-po-noktiteЗаразяването с гъбички е изключително лесно. Заразяването с гъбичките може да стане във всяко едно общо помещение като - обща баня, басейн, сауна и други. Лечението на гъбичките е изключително сложно отнема обикновено месец, а за да има 100% ефект и да са убиете всички спори на гъбичките е необходимо да мине поне 3 месеца.

Маски за коса

61
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маски за коса0 от 5 от общо 0 гласували.


maska za kosaКрасивата коса е символ за подържаната жена. Но красивата и добре подържана коса се постига много трудно, понякога изтощената коса е символ, че организма има недостиг на минерали или витамини, а не рядко и липса на витамини. В такива случай се налага за да запазите красотата на косата да използвате различни маски за коси.

Кожата на ръцете

49
com_content.section
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Кожата на ръцете4.00 от 5 от общо 1 гласували.


race balsamКожата на ръцете

Ръцете са подложени на голям тормоз в нашето ежедневие. Те са подложени и на въздействието на атмосферните климатичните фактори. Красивата и мека кожа на жената е един задължителен. Ако не знаете как да постигането това ние ще ви помогнем.

Mаска за лице против акне

46
com_content.section
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Mаска за лице против акне1.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska srestu akneГоляма част от кожата на лицето при жените, а по някога и при мъжете е предразположена към образуването на акне, ако и вие имате проблем с пъпките може да приложите някоя от маските за лице против акне.

Страница 10 от 11