You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Интимно

Кама сутра - изкуството да доставяш удоволствие

243
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Кама сутра - изкуството да доставяш удоволствие0 от 5 от общо 0 гласували.


кама сутраОбикновено в началото на всяка връзка секса е прекрасен, но след известен период от време страстта намалява, а половите контакти стават все по-рядко. Много двойки започват да се притесняват от този факт и се чудят какво да променят. Едно от най-добрите решения, които може да вземете ако и вие сте в подобна ситуация е да използвате нови секс пози като изучавате кама сутра.

Секс по време на бременност

225
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Секс по време на бременност5.00 от 5 от общо 1 гласували.


sexРедовния полов живот е признак на добър семеен живот, тогава и двамата партньори намират нужното един в друг, когато обаче жената забременее сексът между партньорите се ограничава, за да не навреди на бебето естествено обаче при всички дойки стои въпроса наистина ли не трябва да се прави секс по време на бременност.

Секс след раждане

173
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Секс след раждане5.00 от 5 от общо 1 гласували.


seks sled rajdaneОбикновено след като жената се роди тя се променя. Промяната на първо място засяга нейната психика което не може да се контролира, обикновено майчиния инстинкт е много силен и на първо място след раждане на детето застава отговорността към отрочето и това се превръща в смисъла на жената след раждането.

Освен психически след раждане жената е и физически изтощена. От една страна целия етап на бременността, а след това раждането и последващото кърмене и отглеждане на беззащитното дете изсмукват силите на жената.

Ерогенни зони при жените

159
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Ерогенни зони при жените0 от 5 от общо 0 гласували.


erogenni zoniКак да възбудим жените

За да възбудите жената до вас и да и създадете мик на удоволствие и истинска наслада от половия акт. Трябва добре да познавате анатомията и физиологията на женската полова система, но разбира се трябва да знаете и най-нежните части от нейното тяло, тези които стимулират сексуалното и желание, а именно ергонните зони на жените.

Повече секс за добро здраве

141
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Повече секс за добро здраве0 от 5 от общо 0 гласували.


seksРедица изследвания показват, че редовното правене на секс има положителен ефект върху общото човешко здраве (телесно и душевно). Всички знаят големия ефект на качествения секс за справяне с мигрената и градската натовареност, но в същото време секса подържа косата в един естествен и хубав вид, освен това жените които правят редовен секс изпитват по малко апетит,

Страница 3 от 4