You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Интимно

Оргазъм при жените - Инструкции

131
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оргазъм при жените - Инструкции0 от 5 от общо 0 гласували.


orgasamВ сексуален аспект, а и не само в сексуален едно от най-върховните изживявания за всяка една жена това е оргазъма. Важно е да се знае, че при жените има различни видове оргазъм, като те не се делят по сила, а по-скоро по начин по който протича оргазма и по начина по който жената го изпитва. Тези аспекти до голяма степен зависят от възрастта на жената(физиологичната зрялост), психологическото състояние и не на последно място от привързаността и към партньора.

Секс Факти за мъже и жени

104
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Секс Факти за мъже и жени0 от 5 от общо 0 гласували.


сексОт както станем тинейджъри докато устрем в разума на мъжете и жените витае едно основно нещо секс! Дали сме на 18, 28 или 38 няма значение желанието да доставиш и да получиш удоволствие е изключително голямо. Всеки ден на планетата 250 хиляди двойки правят секс. При някои сексът е сериозен и е в следствие на дълбоки чувства, а при други е просто част от забавление и бърз начин да достигнеш до удоволствие.

Болка по време на секс

87
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Болка по време на секс0 от 5 от общо 0 гласували.


bolka seksСекса е едно от моментите в които тялото изпитва върховна наслада. Редица специалисти препоръчват редовното правене на секс като лекарство за справяне с редица психични заболявания и на първо място това е главоболите (мигрена). При определени ситуации обаче от приятен секса може да се превърни в не желан процес, защото може да изпитате болка по време на сексуалния акт. Посещението при лекар специалист при болезнен секс е задължително!

Секс

13
com_content.section
(2 гласа, оценка 2.00 от 5)
Секс2.00 от 5 от общо 2 гласували.


seks poziciСекса представлява полов акт (сношение) между двама души. Общо прието е те да са от различни полове т.е. секса да се осъществява между мъж и жена. В съвременното общество разграничаване на половете по време на секс е доста субективно понятие. Под думата секс се разбира не само процеса на проникване, но и т. нар. полова игра или всички онези действия, които съпровождат доставянето на удоволствие на двамата участници в половия процес. Осъществяването на секс освен човек удоволствие изпитват и някои животни като делфините, дори при тях е установено, че дори женската да не е фертилна (т.е. да не е възможно оплождането и) те правят секс.

Страница 4 от 4