You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Интимно

Дължината на вагината влияе на оргазма

513
com_content.section
(10 гласа, оценка 4.70 от 5)
Дължината на вагината влияе на оргазма4.70 от 5 от общо 10 гласували.


vagina sexДостигането до сексуално удоволствие е желано както от мъжете така и от жените. Има редица теми, които често се разискват сред приятелските среди част от тях включват размера на половия член при мъжете, техники с които се постига по-бърз и силен оргазъм. От дълго време обаче се коментира и един друг важен въпрос касаещи както жените така и мъжете, а именно доколко големината на вагината влияе на удоволствието от секса. Този въпрос е коментира особено силно от жените, които са скоро са раждали, защото при тях настъпва промени в половата система.

G-точка при жените съществува!

495
com_content.section
(6 гласа, оценка 4.50 от 5)
G-точка при жените съществува!4.50 от 5 от общо 6 гласували.


gpointВ поредица на дълги години се спореше за това дали съществува или не така наречената G-точка или още точка на удоволствието при жената. Редица лекари сексулози бяха поделени на две противоположни страни. Едните бяха за това, че G-точката е реална точка в женската полува система, чиеето стимулиране довежда жената до пълен оргазъм, а от другия поляс бяха учените, които твърдяха, че G-точка няма удоволствието на жената се крие в нейната психика и достигането на оргазмъм при жената е много по-дълбок процес, а не просто стимулиране на определена област .

Естествена виагра

441
com_content.section
(8 гласа, оценка 4.50 от 5)
Естествена виагра4.50 от 5 от общо 8 гласували.


гинкоСексуалното желание след определени години намалява, както при мъжете така и при жените, ако искате отново да изпитате удоволствието от взаимната любов и докосване е време да се замислите за начин да повишите вашето либидо. Едно от първите решения, които идва на мъжа това е виаграта. И да това средство има силен ефект и възвръща сексуалния глад само след няколко минути след като е изпито, но цената на виаграта е висока, а ефекта отшумява след като отмине и ефекта на хапчето.

СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ЖЕНИТЕ

390
com_content.section
(2 гласа, оценка 3.00 от 5)
СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ЖЕНИТЕ3.00 от 5 от общо 2 гласували.


сексуални проблеми при женитеПри жените също както и при мъжете се появяват сексуални проблеми.

Ще ви запознаем с някои от причините за сексуалните проблеми при жената.

Една от причините е отсъствие на сексуално желание. В действителност това не е сериозен проблем. През целия й живот сексуалното желание на жената се променя – ту се засилва, ту угасва. Освен това, всяка жена изпитва полово влечение по свой начин.

Лъжите, които изричат мъжете и жените в леглото

320
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Лъжите, които изричат мъжете и жените в леглото5.00 от 5 от общо 1 гласували.


legloВсяка любов е съпътствана с интимни отпушения, а що се отнася до леглото мъжете и жените лъжат най-често. Причините за това са различни едни изричат лъжи, за да не наранят достойнството на другия, а други лъжат и запазват лъжите, за да се правят на велики, но така или иначе нужда от лъжи няма, но те са част от интимния ни живот и ето все пак кои са най-често използваните лъжи в леглото от мъжете и жените.

Страница 2 от 4