You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лечител съвети за вашето здраве

Отслабване бързо с диета

464
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отслабване бързо с диета5.00 от 5 от общо 1 гласували.


otslabvaneОтслабване бързо с диета

За да се постигне ефективно и бързо отслабване най-добре е да се съчетае диета за бързо отслабване заедно с упражнения. В днешната статия искаме да представим една възможна диета с помощта на която ще постигнете отслабване поне с 4 килограма в рамките само на един месец. Тази диета е добре да правите поне 4 седмици. Имайте в предвид, че при тази диета за отслабване може да имате нужда от приемането на допълнително количество витамини!

Бързо отслабване с упражнения

463
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Бързо отслабване с упражнения5.00 от 5 от общо 1 гласували.


otslabvaneБързо отслабване с упражнения
След дълъг период на застой всеки от нас усеща, че има нужда от промяна в живота, а тя най-често започва с желание да отслабнем. Много от хората с излишни килограми знаят, че отслабване е дима, която се изрича лесно, но се постига много трудно и най-вече с много воля. Ето ви един начин с който ще успеете да постигнете бързо отслабване, но само ако го спазвате стриктно!

Диета за отслабване с извара

462
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Диета за отслабване с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


dieta za otslabvaneЕто, че времето се стопля и се нуждаем от една разтоварваща диета с помощта на която да може да свалим натрупаните излишни килограми. Един от най-добрите избори за тази цел е диета за отслабване с извара. Изварата е един много добър и диетичен продукт с ниско съдържание на въглехидрати и 0гр. мазнини!

Диета с риба

460
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Диета с риба5.00 от 5 от общо 1 гласували.


dieta s ribaАко сте привърженици на здравословното и пълноценно хранене, значи тази диета е точно за вас. Според повечето диетолози рибата е една от най-ценните храни в световен мащаб, освен това на различни видове риби се разчита много като се смята, че това е начина да се справим със световния белтъчен глад.

Отслабване за мъже с диета

458
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отслабване за мъже с диета5.00 от 5 от общо 1 гласували.


отслабване за мъжеВъпреки, че повечето хора смятат, че спазването на диети за отслабване или упражненията за отслабване са само за жени това далеч не е така! Мъжете както и жените могат да качат излишни килограми и да пожелаят да отслабнат. При мъжете свалянето на килограмите обикновено е по-лек и лесен процес отколкото отслабване при жените. Причината за това е, че мъжете имат повече сила и изразходват повече калории.

Колко калории са нужни на ден

457
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Колко калории са нужни на ден5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kalorii na denОбикновено повечето жени, а и някои маже говорят за диети, говорят за отслабване, но малцина от тях знаят как да изчислят правилно количеството калории, което им е нужно. Повечето казват това не е важно! Ние ще им отговорим напротив, важно е да може да следиш калориите и още по-важно да знаеш колко калории са ти нужни на ден, защото това е правилния и здравословен начин за отслабване.

Диета за подхранване след болест

455
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Диета за подхранване след болест5.00 от 5 от общо 1 гласували.


диетаСлед прекарването на грип или друго тежко заболяване, което води до отслабване не само на имунната система, но и на теглото на организма, трябва да се спазва диета, което да подхрани организма и да го възстанови след прекараното заболяване.

Салата от извара – полезния белтък

453
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Салата от извара – полезния белтък0 от 5 от общо 0 гласували.


izvaraИзварата е храна, която е много полезна за всеки един спортист, защото е изключително богата на белтъци и е с ниско съдържание на белтъци. В 100гр. нормалната извара се съдържат 18 грама белтъци и 0 грама мазнини. Въглехидратите са едва 2 грама, а калориите са само около 79. В днешно време обаче може да се закупи и извара, която е с още по-високи хранителни качества, когато се добави и суроватъчен протеин, но цената на тази извара е малко по-високо, но белтъците достигат до 22-24 гр. за 100гр. извара, което я прави най-доброто средство за подхранване на организма още повече при силни физически или психически натоварвания.

Правила при хранене

452
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Правила при хранене5.00 от 5 от общо 2 гласували.


pravila hraneneЗа да сте във форма, за да сте здрави и да се чувствате добре е необходимо да спазвате следните правила за правилно хранене:

Храна богата на протеини

451
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Храна богата на протеини0 от 5 от общо 0 гласували.


hrani bogati na beltykКакто може би знаете протеините това са белтъци, а белтъците са основни градивни елементи на всяка една клетка. Поради, което се налага ежедневно с менюто си да си добавяме определено количество протеин. Особено важно значение има белтъка в диетата на хората занимаващи се активно със спорт и искащи да градят мускули. Набавянето на голямо количество протеин е добре и за хората искащи да отслабнат.

Страница 11 от 29

 
 
 
 

Болести

Кондиломи - домашно лечение

674
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Кондиломи - домашно лечение5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kondilomiКондиломи - домашно лечение
Островърхи кондиломи или наричани още генитални брадавици са сред най-често срещаните полово предавани болести. Причинителя на кондиломи е вирус, наречен Човешки папилома вирус. Познати са над 150 различни щама. По-голяма част от щамовете не са опасни за човека, но съществуват около 20 щама, които могат да повишат риска от рак особено при жената, за това съветваме всички пациенти, които забележат появата на брадавици около или по половите органи да потърсят консултация с личният си лекар или лекар по кожно венерически болести. Домашното лечение е допустимо само и единствено, ако в момента нямате достъп до лекар.  

Здраве за кожата

Премахване на целулит от кожата

656
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Премахване на целулит от кожата4.00 от 5 от общо 2 гласували.


целуит и портоколаво кожаЦелулитът е заболяване, което засяга преди всичко жените, но понякога се среща и при мъжете.  Първите прояви на целулит при жените могат да започнат в доста млада възраст в практиката е имало случай на момичета на 17-18 години, които имат целулит. Ако прибавим факта, че 71% от жените на възраст над 25години имат целулит превръщат този проблем в основен за доста дами.

 

Здраве за ръцете

Срастване на ноктите

593
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.25 от 5)
Срастване на ноктите4.25 от 5 от общо 4 гласували.


srastvane na noktiteСрастването на ноктите на ръцете с кожата е сериозен козметичен проблем, който се наблюдава при бебета и най-възрастните хора. Причината за срастване на ноктите с кожата е неправилното поддържане на ноктите и понижена хигиена.  В редки случай кожата на ръцете и ноктите може да бъде нападната от гъбички, чиито колони също могат да причинят срастване на ноктите.

 

Здраве за Лицето

Маска за лице с извара

650
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.