You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Vitaslim LIGHT капсули за отслабване

vitaslim lightПродукта Vitaslim LIGHT е естествен продукт за приготвянето на който са използване натурални продукти. Основния ефект, който оказва Vitaslim LIGHT е отслабващ ефект. Производителите на Vitaslim LIGHT на продукта сочат представителни данни, които гарантират успеха за вашето отслабване при използването на продукта Vitaslim LIGHT.

 


Една от основните действащи съставки на Vitaslim LIGHT е PinnoThin която е защитена с патент от производителите. PinnoThin е изцяло натурална съставка, която по естествен път подтиска гладът и създава чувство за ситост в човека.
Втората активна съставка е CLA - основното действие на тази съставка в капсулите Vitaslim LIGHT е да разгражда излишните мазнини.
Комбинираното действие на двете активни съставки в Vitaslim LIGHT PinnoThin® и CLA са гарант за ефективно и лесно отслабване,

Vitaslim LIGHT състав:

всяка капсула от продукта съдържа масло от ядките на корейски бор (това е една от активните съставки PinnoThin®) в количество 200мг. и Conjugated linoleic acid (CLA) в количество също 250мг. Помощни вещества - антиоксидант - токоферол (Е306).

Vitaslim LIGHT употреба:

Приемането на капсулите за отслабване Vitaslim LIGHT става един час преди ядене. Броя на капсулите Vitaslim, които се приемат са една или две а броя пъти е до три пъти дневно.

Vitaslim LIGHT Противопоказания:

Няма съобщения за нежелани странични ефекти или противопоказатели в резултат на използване на капсулите за лесно отслабване Vitaslim LIGHT. Въпреки това се препоръчва на бременни жени и кърмачки да се консултират предварително с лекуващия си лекар преди да започнат приемане на Vitaslim LIGHT.

Vitaslim LIGHT Цена:

От 16,70 до 18,50 в зависимост от аптеката.

Допълнителна Информация: Vitaslim LIGHT е в капсула от вида Licaps®, която капсула е от ново поколение. Licaps® е патентована технология за запечатване на течности в желатинови консерви (капсули). Капсулите от този вид към които е и продукта Vitaslim LIGHT са без консерванти, без захар, без ГМО, без разтворители.

ФИРМА ПРОИЗВОДИТЕЛ: CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ Capsugel Colmar, 10 Rue Timken,F-68027 Colmar, Cedex, Franceза Витаслим България ООД.

Внимание: Преди да закупите продукта моля обърнете се за повече информация към личния ви лекар или фармацевт. Те ще ви дадат най-добра и точна информация за продукта. Статията е информативна и насочваща, но консултация и съвет може да получите само от специалист!

Vitaslim LIGHT

 

128
com_content.article
(36 гласа, оценка 3.64 от 5)
Vitaslim LIGHT капсули за отслабване3.64 от 5 от общо 36 гласували.