You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Vitaslim Line за ефективно отслабване

vitaslim line
Продукта Vitaslim Line представлява продукт за отслабване в трудните за сваляне на килограми области. Този продукт е натурален изграден от комбинация от биологично активни вещества. Ефекта на отслабване при използване на Vitaslim Line, се осигурява чрез ускоряване на обмяната на веществата в човешкия организъм като в същото време редуцира мазнините натрупани в тъканите и осигурява бързото изразходване на енергия от организма.

Продукта Vitaslim Line подсигурява и дълготраен ефект от процедурата по отслабване тъй като подобрява съотношението мускулна срещу мастна тъкан.

Vitaslim Line Състав


Във всяка една от капсулите Vitaslim Line се съдържа: хром 25 мик.г., Conjugated Linoleic Acid (Конюгинирана линолова киселина ) - 205мг. , Екстракт от зелен чай - 100мг. Екстракт от гуарана - 50мг.

Тези съставки представляват и тайната на за лесно отслабване.

Vitaslim Line как действа

Всяка една от съставките в Vitaslim Line има определена причина защо да бъде там:

Conjugated Linoleic Acid
При приемането на този компунент се ускорява метабулизма на мазнините, използва се от редица спортисти защо не само, че изчиства организма от мазнини, но и спомага за по доброто оформяне на мускулатурата

Екстрактът от зелен чай
Може би за този екстракт няма нужда да се споменава колко полезен е той за всеки един човек и неговото здраве. Активното вещество в зеления чай - полифеноли ускоряват храносмилането на мазнините и съдейства за интензивното им изгаряне, а също така за ускорения им метаболит в черния дроб, което прави изключително полезно присъствието на този екстракт в продукта Vitaslim Line .

Екстрактът от билката гуарана
в този екстракт се съдържа активното вещество гуаранин. Това вещество способства за по-бързото освобождаване на енергия от човешкото тяло.

Vitaslim Line цена:

цената на Vitaslim Line варира в различните аптекарски мрежи но варира от 50 - 58лв.

Vitaslim Line начин на употреба

Препоръчва се приемането на 3 капсули дневно, като се вземат една сутрин, една обет и една вечер. За дълготраен и устойчив ефект на отслабване с Vitaslim Line е необходимо да се проведе процедура не по-малка от продължителност 3 месеца

Vitaslim Line

 

132
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Vitaslim Line за ефективно отслабване5.00 от 5 от общо 2 гласували.