You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Упражнения за отслабване

uprajneniq otslabvaneШироко познат факт е, че отслабване без упражнения няма, а полагането на физически усили и правенето на упражнения са ефективно средство не само за отслабване, но и за повишаване на човешкото здраве и придобиване на бодър дух.

Най-честите упражнения за отслабване, които упражнения не са свързани задължително с фитнес залата са:

Аеробика - за много хора аербиката е само за жени, но това не е така. Тя е много полезна и за мъжете, които са си поставили за цел да отслабване. Аеробиката представлява комплекс от упражнения със висока интензивност както се вижда изискващи много въздух, което прави упражненията в аеробиката много полезни не само за отслабване, а дори за запазване на фигурата и стягане на частите на тялото.Плуването - изключително приятно упражнение за отслабване. Това е един от най-лесните начини защото докато плувате не само, че се раздвижвате и отслабвате, а и релаксирате от всякакви психически натоварвания. Плуването развива всички мускули по тялото на човека, като травми при нормално плуване се плуват изключително рядко. Установено е, че при нормално плуване количеството калории, които изгаря човешкия организъм е между 500 и 700 калории за един час, което го прави много ефективно упражнение за отслабване.

Бягане - безспорно много по-трудно упражнение за отслабване от предходните две. За него се изисква много воля и упоритост, защото самото упражнение изисква много повече усилия. В началните дни в когато излизате да потичате в парка упражнението безспорно се струва ужасно уморително, не се натоварвайте прекалено тичайте колкото можете, а с времето ще свикнете и ще ви бъде дори приятно занимание и ще усетите как постепенно сте отслабнали. Средно калории които се горят на пробяган километър са 100.

Коремни преси - е и без тях не може. Ако сте решили, това е едно много добро упражнение за отслабване и формиране на една красива коремна преса. Повторенията на упражнението зависи от вас, но разбира се колкото повече толкова по-добре.

Упражнения за отслабване и една добра хранителна диета са най-лесния начин да отслабнете и след приключването на диетата да запазите желаните килограми. Крайния резултат от упражненията за отслабване не се проявяват веднага, но трябва да сте търпеливи имайте в предвид, че и натрупаните излишни килограми не са се появили за един ден, за това каквито и упражнения да правите нищо няма да стане като с магическа пръчка, а отслабване ще има видимо едва след минимум 3 седмици, а желаните резултати може би дори чак на третия месец. За това не се бавете, а се захващайте за упражненията.

Упражнения за отслабване

16
com_content.article
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за отслабване5.00 от 5 от общо 3 гласували.