You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Алли камс. 60мг / Alli

alliКакво представлява продукта Alli
Alli е продукт предназначен за жените и мъжете, които желаят да отслабнат. Този продукт повишава ефективността на отслабването с 50% повече в сравнение с отслабване само с диета. Продукта е предназначен за периферно действие, т.е. действа само на храносмилателната система и почти не се адсорбира от организма (средно около 2% само се адсорбира). 

Alli и начин на действие

Както бе споменато този продукт действа само в храносмилателната система. Alli не се натрупва в организма за разлика от някои други продукти предназначени за отслабване Alli не действа върху мозъка, не ускорява метаболизма, не се наблюдават и странични ефекти като повишаване на артериалното налягане, не причинява сънливост или сърцебиене.

Alli как действа

Продукта Alli е предназначен да противодейства на абсорбцията на мазнини като я намалява средно около 25% от консумираните мазнини, като специалистите са изчислили, че посредством алли се намалят мазнините с около 15г. на ядене.
Механизма чрез който Alli се справя с мазнините е следния: Мазнините в храносмилателната система постъпват най-често под формата на триглицериди, Alli се свързва с липазите като ги дезактивира в резултат на това абсорбцията на мазнини силно намалява с около 25%, а не разградените мазнини се извеждат от организма по естествен път чрез изпражненията.

Alli като диета

При прилагане на контролирана диета с Alli е възможно а наблюдавате следните ефекти:
- меки или течни и мазни изпражнения;
- внезапни движения на червата;
- метеоризъм;

Тези странични ефекти могат да бъдат намалени ако потребителя консумира бедна на мазнини диета. Обикновено един потребител има само по един от горе изброените симптоми, но това рядко кара хората да се откажат от приемането на Alli.

Alli Начин на употреба

- приемането на Alli е през устата (орално);
- Капсулите се приемат цели с вода три пъти на ден с основните яденета;
- Препоръчва се приемането на допълнително витамини А, Д, Е и К;
- Максимален срок на употреба е 6 месеца

Alli Цена

Цената на Alli варира около 95 - 105лв

Alli

 

172
com_content.article
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Алли камс. 60мг / Alli0 от 5 от общо 0 гласували.