You are here::
<
 
 
 
 
 
 

ТРИБЕСТАН ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

tribestanТРИБЕСТАН табл. 250 мг. * 60

Трибестан е тонизиращо средство помагащо за по-бързо възстановяване след тежки заболявания, физическо и психическо натоварване. Употребата на Трибестан самостоятелно или в съвместна терапия на сексуалните смущения при мъжете води до увеличаване на либидото и продължителността на ерекцията; При мъжете спомага за преодоляване на безплодие в резултат на идиопатична олигоастенотератозооспермия, при имунологичен инфертилитет и др.

 

Трибестан помага и на жените: климактеричен и посткастрационен синдром с изявени вазомоторни и неврастенни прояви. При дислипопротеинемия за намаляване на общия холестерол и LDL (липопротеини с ниска плътност).

 

Трибестан състав

Всяла таблетка от този лекарствен продук съдържа 250мг. екстракт от Tribulus terrestris L. (фуростанолови сапонини не по-малко от 45%).

 

Трибестан начин на употреба

 

Ако използвате трибестан като средство за тонизиране препоръчително е да приемате три пъти на ден по 1-2 таблетки по време на хранене.

 

Ако искате да използвате Трибестан като средство за лечение на полови смущения при мъжете тогава дозата и честата на взимане на лекарствата зависят от тежеста на смущенията. Стандартен дозов режим при подобни проблеми е 1-2 таблетки 3 пъти дневно.

 

Когато приемате Трибестан с цел лечение е необходимо това лечение, за да има ефект и резултати да се приложи минимум 3 месеца (90 дни).

 

Трибестан противопоказатели

До този момент не са известни.

 

Нежелани лекарствени реакции

 

До този момент не са наблюдавани клинично значими нежелани лекарствени реакции.

 

Трибестан цена

Цената на този продукт в търговската мрежа е около 35лв.

ВНИМАНИЕ! Тази статия съдържа само част от необходимата ви информация за продукта. Въпреки, че се продава без рецепта преди да закупите и да започнете употребата на Трибестан моля консултирайте се с вашия личен лекар или фармацевт!

ТРИБЕСТАН

195
com_content.article
(5 гласа, оценка 4.00 от 5)
ТРИБЕСТАН ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА4.00 от 5 от общо 5 гласували.