You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Отслабване със зехтин

zehtinВсички знаем, че колкото и красиво лице да имаме, ако тялото ни не е слабо няма как да хванем окото на мъжете. Останали са в миналото повечето от добрите черти днеска движеща сила в любовта е външната, а не вътрешната красота. Ако имате проблем с наднорменото тегло и търсите начин да постигнете ефективно отслабване, то един от възможните начини е с помощта на зехтин.

Зехтина е много добър заместител на олиото при готвене. За разлика от слънчогледовото олио, маслиновото не съдържа наситени мастни киселини, което от своя страна не води до затлъстяването. Ако сте решили наистина че искате да отслабнете сменете слънчоглдовото олио със зехтин.

Зехтина е ефикасен продукт за отслабване. Той спомага за правилното функциониране на храносмилателната система богат е на витамин А, който освен за зрението, здравите нокти спомага и за правилното усвояване на хранителните вещества. Част от излишните мазнини се съпровождат и по този начин вие отслабвате без дори да разберете защо.

Зехтина е олиото на боговете
Зехтина се е използвал от древни времена въпреки, че информацията за това е много оскъдна. Още по времето на древна Елада жителите са произвеждали това благодатно олио. Днеска зехтина също е запазил своята популярност освен като продукт за отслабване, зехтина се използва и в гръцката народна медицина.

Компреси от зехтин смесени със сока от един лимон спомагат за отслабване на отока на разширени вени по-краката.

Компрес от равни части морска сол и зехтин пък спомагат за намалявания на отоци по краката.

Силно ви препоръчваме, ако искате да имате красиво тяло, без излишни килограми или искате да отслабнете заменете слънчогледовото олио със зехтин.

Зехтин за отслабване

 

334
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отслабване със зехтин5.00 от 5 от общо 1 гласували.