You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Ябълки диета за отслабване

ябълки диетаВсяка жена иска да бъде хубава и харесвана. При част от жените обаче килограмите се лепят по-бързо от останалите и за да са винаги перфектни е нужно да спазват диети. Ако и вие сте от групата на тези жени ще ви представим една много проста, лесна но ефективна диета за отслабване с ябълки.

Основата на тази диета се крие в това, че ябълките прочистват организма от токсини, освен това пречистват и храносмилателният тракт в резултат на което се подобрява обмяната на веществата, а само за една седмица сте свалили до 2 килограма. Какво по хубаво от това.

Освен неизбежното отслабване вие ще подхраните кожата и косата си защото ябълките са прекрасен източник на витамини в това число едни от най-важните за човешкия организъм като витамин C, витамин B1, B3, B12, витамин Е и А.

Диета с ябълки
Всеки ден от диетата е добре да започва със сутрешна закуска тя е най-добре да стане до 9ч. сутринта. Закусва се с 2 ябълки и една кофичка кисело мляко. Ако сте решили и да постигнете и отслабване като допълнителен ефект от диетата може да започнете деня и с леки упражнения.

Обяда на тази диета всеки ден включва пилешко месо около 100грама. За целта на диетичния ви режим е най-добре месото да е варено, може също и печено. Хапвайте го без сол.

Следобедната закуска на тази диета за отслабване с ябълки включва една ябълка и едно пакетче солети.

Вечерята се приема до 20:30 часа. Като характерното за тази диета е че консумацията на ябълки от 18ч. до 20:30 е неограничена. Следващото хранене след 20:30 е чак на следващата сутрин.

Не прекалявайте с ябълките. защото може да имате нежелани последствия! Бъдете разумни.

344
com_content.article
(3 гласа, оценка 3.33 от 5)
Ябълки диета за отслабване3.33 от 5 от общо 3 гласували.