You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Крем за пети Heel Therapy Balm

napukani petiДоказано е че почти 70% от жените в активна възраст страдат от напукани пети. Това заболяване е по-често срещано дори от бича на 21 век затлъстяването. Защо обаче това е толкова голям проблем? Появата на напукани пети е сериозен козметичен проблем с който повечето жени се справят трудно, а голяма част от тях продължават да се лутат в търсене на решение без да го намират.

 

Защо се напукват петите

Петите са може би частта от нашето тяло с най-дебела кожа, обикновено поради тази причина обръщаме малко внимание. Силното лятно слънце, солената вода в морето, горещия пясък, ходенето боси са само част от възможните причинители на напукани пети. Понякога дори без кой знае какви видими причини се появяват. Основната причина за напукване на петите е дехидратацията на кожата на петите, химични агенти намиращи се в околната среда като пясък и луга и не на последно място изключително високите температури.

Симптоми на напукани пети

Напуканите пети се лекуват трудно, обикновено е най-добре да ги хванете в начален стади, тогава лечението е най-бързо и ефективно. Обикновено началния стадии на напукани пети започва с образуването на твърда кожа на петите, продължава с отделянето на леки люспи и образуване на драскотини по петите. До този етап ако се започне активно лечение резултатите се постигат бързо. Следващия стадии с образуването на все по-дълбоки пети обаче е опасен. Тези пукнатини в петите не рядко водят до болки по време на стъпване и за справяне с този проблем е най добре да се доверите на крема за напукани пети Heel Therapy Balm.

Крема за напукани пети Heel Therapy Balm

Това е едно от най-добрите лекарства за лечение на напукани пети, което от едва няколко седмици се предлага в нашата търговска мрежа.

Начин на употреба

Малко количество от крема Heel Therapy Balm се нанася върху петите и се втрива, до усвояването му. Процедурата се прилага в рамките на 7 дени. За този период изчезват и най-дълбоките пукнатини.

ВНИМАНИЕ:
При употреба на крема при силно напукани пети в най-дълбоките пукнатини може да се усети леко краткотрайно парене.

Съдържа: AQUA, UREA, LANOLIN, PETROLATUM, DECYL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL,PARAFFIN LIQUIDUM, DIMETHICONE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, ALUMINIUMSTEARATE, METHYL PARABEN, PROPYL PARABEN, BUTYLPARABEN, ETHLYPARABEN,PROPYL GALLATE, CITRIC ACID, BHA

СЪДЪРЖА: 25% синтезирана урея

Държава на производство

Великобритания

Период на видим ефект

7 дена

Приложение:

Външно

Резултати
Прилагане на крема води до премахване и на най-дълбоките пукнатини.

Промоционална цена 11лв. вместо нормалната от 15лв. Промоцията важи до края на деня!

От къде може да се закупи

Единственото място където се продава за момента е онлайн от

магазин красота и здраве

 

430
com_content.article
(6 гласа, оценка 5.00 от 5)
Крем за пети Heel Therapy Balm5.00 от 5 от общо 6 гласували.