You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диета за отслабване с ягоди

qgodiЕдва ли има човек в България, който да не мечтае за червените пролетни изкушения – ягодите. Освен, че ягодите са много вкусен плод, той идеално се съчетава във всяка една пролетна плодова диета. Ягодите са плод богат на желязо и включването на този плод в ежедневната ви диета би ви дало допълнителни сили, от които със сигурност ще имате нужда, за да се преборите с пролетната умора.Освен желязо в ягодите се съдържа високо количество витамин C, витамин Е, количеството на микровеществата също е високо. Ягодите съдържат калий и магнезий. Единствения недостатък на този плод е това, че е много важно да се отглеждат в чисти райони, защото имат способността да натрупват голямо количество тежки метали, а тежките метали имат свойството да се акумулират в човешкия организъм и водят до нежелани странични ефекти.

 

Ягодите в диетата

Освен, че са страхотен плод, който ни подпомага да се преборим с пролетната енергия, консумацията на ягодите отделя веществото окситоцин, който се води хормон на щастието. Има още една полза от консумацията на ягоди и това е тяхната диетичност т.е. ягодата е много подходящ плод за всяка една диета за отслабване. Може да се консумират почти неограничено.

Диета за отслабване

Ако искате да свалите няколко килограма с помощта на ягоди е нужно да спазите следните няколко много прости правила. За закуска изяждайте 200гр. ягоди. За обяд една пилешка пържола 150гр. След два часа консумирайте още 200гр. ягоди. За 16ч. в тази диета за отслабване се предвижда консумацията на ядки – най-добре орехи, но може и бадеми. За вечеря консумирайте отново една пилешка пържола, а за десерт – ягоди.

Много неправилно е да се смесват ягоди и сметана. Сметаната е всичко друго но не и диетична! НЕ правете тази грешка. Спазвайте нашата диета за отслабване с ягоди поне една седмица и ще видите уникалния и ефект върху вашето тяло!

Диета за отслабване с ягоди

 

475
com_content.article
(4 гласа, оценка 5.00 от 5)
Диета за отслабване с ягоди5.00 от 5 от общо 4 гласували.