You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Ябълков оцет за отслабване

qbylkov ocetПрез последните няколко години изключително много се нашумя около рецепти за отслабване с ябълков оцет. Причините поради, които този вид оцет станаха много популярни сред българските жени, това е че е евтин, а втората е че се постигат не лоши резултати в областта на отслабването!

 

 

Ябълков оцет и лечение

Ябълковия оцет освен идеално средство при диетите за отслабване е много добро лечебно средство за различни заболявания. Народните лечители го използват за лечение на висока захар в кръвта, хипертония, болки в ставите. Компреси с ябълков оцет успокояват кожата и действат терапевтично при различни кожни образования като екземи, брадавици и кокоши трън. При кожна алергия или ухапване от насекомо локалните отоци спадът бързо ако върху тях се втрие от този оцет произведен от ябълки.

Нека да не забравяме, че ябълковия оцет е предпочитан от много хора като овкусител на салати. Той има значително по-сладникав и не толкова натрапчив вкус, както оцета произведен от грозде.

Отслабване с ябълков оцет

Една от най-популярните роли на този оцет в здравословния начин на хранене, това е използването му като средство за отслабване. С помощта на правилна употреба ябълковия оцет може да ви помогне да свалите до 4 килограма за месец. Имайте предвид, че все пак оцета съдържа киселина и лично ние не препоръчваме толкова продължителен период на употреба.

Ябълковия оцет се използва задължително с друга диета за отслабване, като обикновено подпомага нейното действие. Ако искате и вие да постигнете отслабване с няколко килограма е нужно да пиете ябълков оцет сутрин на гладно и вечер преди лягане. Някои хора практикуват и приемането на ябълков оцет 20 минути преди всяко ядене. Това ускорява процеса на отслабване.

Ябълков оцет

485
com_content.article
(31 гласа, оценка 3.71 от 5)
Ябълков оцет за отслабване3.71 от 5 от общо 31 гласували.