You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диета за отслабване в жегите

диетаДиета за отслабване в жегите
През горещите летни месеци е най-подходящото време да направим една бърза диета за отслабване с добри резултати. През горещите дни не ни се яде, това е много полезно за жените, които трудно се преборват със жаждата за храна.

Когато нашата цел е да постигнем отслабване е добре да се замислим какви храни е хубаво да изключим от нашето меню. Безспорно всяка жена веднага ще се сети, че когато е решила да сваля килограми от диетата се изключват храните богати на мазнини каквито са: свинското месо, тестените изделия (особено бързите закуски), също така е добре да се избягва консумацията на кашкавал, който съдържа около 40% мазнини – особено опасни са кашкавалите от палмово масло, сиренето също е добре да се избягва съдържа до 18% мазнини.

Ако сте на строга диета и искате да постигнете отслабване със знаичително количество килограми. Тогава ви препоръчваме да избягвате и ядките като лешници, бадем, фъстъци, слънчогледово семе и тиквените семки.

Когато сте на диета за отслабване особено в жегите е добре да се консумират много плодови сокове, минерална вода и други видове течности. Една от задължителните храни в диетата за отслабване това е таратора, тази разхлаждаща лятна супа освен вкусна съдържа и белтъци важни за здравето на организма. Консумацията на плодове и зеленчуци също трябва да се завиши.

Нека да ви представим едно примерно меню за диета в жегите.

Диета за отслабване

Закуска 8ч. – чаша прясно мляко
Закуска 10 ч. – плод по избор
Обяд – таратор за десерт плод по избор
Следобедна закуска 14ч. плод по избор
Следобедна закуска 16ч. мюсли
Вечеря – зеленчукова салата, риба или пилешко филие.

Добре е вечерята на тази диета да е около 20.00ч. а след това да се пие само минерална вода.

Диета за отслабване

 

536
com_content.article
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Диета за отслабване в жегите5.00 от 5 от общо 3 гласували.