You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Sos силует за ефективно отслабване

СосЕдин от най-ефективните продукти за отслабване вече се предлага в България и редица жени и мъже могат да се възползват от нея. Това е хранителната добавка SOS силует. За разлика от основните конкуренти на SOS силует, той не е произведен в Китай, а в Европа, подлежи на непрекъснат контрол и е сертифициран от Сертифициран от Института за Хранителни Биоресурси.


Нито един друг продукт за отслабване в България няма този сертификат.

SOS силует как действа ?

Може би сте пробвали много хранителни добавки за отслабване, голяма част от тях са оказвали минимален ефект или почти никакъв. Ако сте се опарили досега с подобни продукти то SOS Силует няма да ви разочарова. Основа на тази хранителна добавка е вещество, което в учебниците по медицина е известно със съкращението CLA.

Какво е CLA
Това е вещество, което широко се изследва през последните 10 години. Интереса към него в световен мащаб беше огромен, защото във времена в които хората страдат все по-често от наднормено тегло това вещество връща нормалния и стегнат сиует, без диети, без физическо натоварване!

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА?


Според медицинските изследвания това е абсолютно възможно. Проведени експерименти доказват, че при добавяне на CLA в концентрации от 1 до 3% само след 30 дена съдържанието на мазнини в организма се намалява с над 20% и забележете увеличава се мускулната маса! По този начин ако изберете SOS Силует вие не само ще намалите килограмите си, но ще изваете красиво тяло.

Ето как действа CLA
CLA съединението е известно като линолова киселина. В организма тя съществува и попада там посредством храната съдържа се в телешкото месо, млякото и други хранителни продукти. С храната обаче човек успява да усвои само концентрации от 0,001% от CLA, което е крайно недостатъчно за да се постигне отслабване. При приемането на SOS Силует концентрацията се повишава над 1%. Това стимулира CLA да навлезе в мастните клетки, където се свързва с мазнините и ги прави удобни за транспортиране през клетъчната мембрана, когато концентрацията на CLA се повиши до 1.5% започва втория етап от действието, при което мазнините, които са трайно свързани с CLA се пренасят до мускулите и се изгарят. През този етап вие ще усетите прилив на енергия, чувство за удовлетвореност, производителността ви на работа ще се увеличи, а желанието за сън ще се намали.  Третия етап е етапа в който вие изграждате красиво тяло, без усилия, без гладуване, без излишно физическо натоварване.
CLA не е химия! Това е хранителна добавка, добре проучена от учените по света и е установена, че  е безопасна!

SOS Силует е хранителна добавка, която се предлага съвсем от скоро на Българския пазар и е непозната за много мъже и жени, които искат да отслабнат, но вярваме, че ще спечели много почитатели, защото е едно изпитано, тествано и доказано средство за изгаряне на мазнини.

Как действа SOS силует

Sos Силует съдържа чист CLA извлечен от семената на шафран (най-висококачествен CLA).
1.    Свързва мазнините в удобен вид за транспортиране и ги пренася към мускулните клетки.
2.    Мазнините се изгарят, което води до отделянето на по-голямо количество енергия, тя се използва за стягане и оформяне на мускулите.
3.    Излишната енергия намалява апетита и това допълнително спомага ефекта за отслабване.
4.    В крайна сметка само след 30 дена вие виждате реалния ефект от SOS силует върху вашето тяло.

SOS Силует се предлага за момента само в Интернет, ако решите да го закупите може да го направите от адреса:

SOS силует – магазин красота и здраве

Може да прочетете още за продукта на следния адрес:
SOS Силует – списание Тя жената

SOS Силует

569
com_content.article
(12 гласа, оценка 4.17 от 5)
Sos силует за ефективно отслабване4.17 от 5 от общо 12 гласували.