You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лепенки за кокоши трън - ефективния лек

trynЛепенки за кокоши трън - ефективния лек
Едно от най-досадните кожни заболявания това е кокошия трън.  Появата му обикновено стресира жените и мъжете. Освен сериозен козметичен проблем, кокошия трън е сериозно заболяване. Причината за появата му е известна от десетилетия – човешкия папилома вирус.

 

Кокоши трън и разпространението му

Обикновено човек, който веднъж се зарази с човешкия папилома вирус е предразположен към появата на кокоши трън до края на живота си. Едни от хората са предразположени за по-честата му поява докато при други се появява една брадавица в рамките на 4-5 години.

Обикновено областите в които се появява кокоши трън това са пръстите на ръцете и краката. Изключително опасни и сериозни са кокошите трън на ходилата. При тях задължително се предприема изгаряне с течен азот.  При кокоши трън на пръстите може да се предприеме алтернативно лечение с помощта на медицински лепенки.
Лечение на кокоши трън с лепенки
Обикновено лепенките за кокоши трън съдържат активни вещества, които изсушават кокошия трън и той може лесно да бъде отстранен. Много от хората предпочитат имено използването на лепенки за кокоши трън за лечение на леки и средно развити кокоши трън.  Периода на лечение е между 5 и 10 дена в зависимост от предписанията на производителите.

За да научите повече за метода на лечение на кокоши трън с лепенки прочетете следния линк:

лепенки за кокоши трън Carnatio

 

632
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Лепенки за кокоши трън - ефективния лек5.00 от 5 от общо 2 гласували.