You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Характера ви според дължината на пръстите

Характера ви според дължината на пръстите
Интересен факт е че при хората съществува различна пропорция между дължината на показалецът и безименият пръст. Тази особеност се определя още по време на ембрионалния ни период и зависи от количеството хормони. Може да направите този малък тест, за да определите, какъв е вашия характер.


A) Показалецът е по-къс от безименния
Хората, чиито пръсти са в пропорционална зависимост безименен пръст по -къс от показалеца са харизматични личности, общуването  с тях е изключително лесно и приятно за околните. Хората с пропорция на пръстите както на схема А са авантюристи, имат склонност да рискуват. Тези хора са чувствителни и съпреживяват болките на околните.

B) Показалецът е по-дълъг от безименния

Хората с по-дълъг безименен пръст са уверени и горделиви хора, приемат се за самодостатъчни и център на вселената. Раздразнителни са, особено, когато околните ги занимават с дремни и маловажни проблеми от ежедневието. Обикновено тези хора са по предпазливи, оценяват дълго ситуацията преди да направят крачка. Най-подходящи професии за тях са правото и медицината.

C) Показалецът и безименният имат еднаква дължина
Хората, чиито пръсти са в пропорционална зависимост безименен пръст еднакъв по дължина с показалеца, са миролюбиви и добродушни хора с благ характер. Комуникират добре с околните и се добри приятели, добронамерени са. Отличителен белег за тях е добрата им организация. Основен недостатък на повечето хора, чиито показалец и безименен пръст са равни е дългата търпеливост, но съвсем малка искра може да разпали пожар, който както бързо е избухнал, толкова бързо и ще изгасне.

 

Характера според дължината на пръстите

 

659
com_content.article
(12 гласа, оценка 4.58 от 5)
Характера ви според дължината на пръстите4.58 от 5 от общо 12 гласували.