You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Сексът за една нощ е здравословен

секс за една вечерСексът за една нощ е здравословен
Сексът за една вечер може да подобри здравословният ви статус твърдят учени от Великобритания. Според направените проучвания в днешни дни хората, които проявяват интерес или практикуват секс за една вечер са се удвоили спрямо поколението на нашите родители.

По-чест секс, по-добро самочувствие

Изследване проведено сред  500 студени във Оксфорд показва, че студентите, които практикуват секс за една вечер имат по-високо самочувствие и по висока самооценка за себе си, особено при хората, които са склонни към флиртове без обвързване.

Освен за самочувствието секса за една нощ помага и за биологичните ни показатели. Един от тях е намаляването на депресията и увеличаването на хормона на щастието. Хората, които имат случайни увлечения или обичат необвързващия флирт са по-щастлив твърдят британските учени.

Друга цел на изследването е била да опроверга общото схващане, че секса за една нощ кара хората да се чувстват недооценени, морално изтормозени и депресирани. Тези симптоми се наблюдавали само при хора, които правят секс с дълбоки чувства и очакват любов от партньора си, а не само секс.

Секс за една нощ

664
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Сексът за една нощ е здравословен5.00 от 5 от общо 2 гласували.