You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Низорал таблетки 200мг.

NizoralТаблетките низорал се прилагат за лечение на на инфекции причинявани от дрожди и гъбички.
Nizoral таблетки е подходящ за лечение на"

- Инфекции застягащи кожата, лигавиците или косата, които инфекции не могат да се лекуват с локално прилагане на лекарствени средства.

- Низорал таблетки е изключително ефикасен при прилагането му срещу вагинални инфекции причинени от гъбички и дрожди.


- Низорал таблетки 200мг. се прилагат за лечение на инфекции в устната кухина и по протежението на храносмилателния тракт.

Кога не трябва да използвате низорал таблетки
Не приемайте таблетки Nizoral ако имате свръхчувствителност към основната или някоя от допълнителните съставки на таблетките. Не се препоръчва приемането на таблетки низорал в случай на чернодробни заболявания.

Ако приемате Низорал, трябва да спрете приемането на следните лекарства:
- терфенадин, астемизол и мизоластин – противоалергични препарати
- халофантрин - лекарство за лечение на малария
- симвастатин и ловастатин - лекарства понижаващи холестерола
- мидазолам и триазолам - сънотворни
подробен списък с лекарства, които не бива да приемате заедно с таблетки Низорал може да прочетете на листовката на таблетките Низорал

Предпазни мерки при приемането на НИЗОРАЛ
Ако приемате някое друго лекарствено средство задължително предупредете лекуващия ви лекар, за да прецени опасността при ползване на Низорал таблетки.
В името на вашия безопасност предупреждавайте лекаря ви при наличие на чернодробни заболявания или свръх чувствителност към лекарства. По време на приемането на таблетки низорал могат да се появят чернодробни нарушения. При по продължителни курсове на приемане на низорал риска за увреждане на черния дроб се повишават, но смущения в черния дроб могат да се наблюдават и при кратки курсове. Ако по време на лечебния период с таблетки Низорал наблюдавате някой от следните симптоми уведомете лекуващия ви лекар: потъмняване на урината, бледа кожа или пожълтяване на кожата, гадене, загуба на апетит, стомашна болка и други. Ако се наблюдават подобни симптоми лекуващия лекар ще ви назначи кръвни проби за да проследи дали има нарушения във функцията на черния дроб. Подобни изследвания на кръвта са препоръчителни и при по продължителни лечения с таблетки НИЗОРАЛ.

Низорал и Бременност
При бременност или опити да забременеете е необходимо да уведомите лекуващия ви лекар, който да прецени дали е подходящ приема на таблетки Низорал.

Низорал и Кърмене
Препоръчително е ако приемате таблетки низорал да преустановите кърменето, защото малко количество от лекарството през кърмата може да премини в младия детски организъм.

Низорал и алкохол
По време на приемането на таблетки низорал се препоръчва да се ограничи напълно консумацията на алкохол.

Низорал и Способността за Шофиран

Не се съобщава лекарствения продукт. Низорал таблетки да оказва влияние върху способността за шофиране.

Приемане на таблетки низорал
- продукта Низорал таблетки се приема перорално (през устата)
- Таблетките Низорал се приемат по време на хранене за да се улесни тяхното разграждане в организма
- Низорал таблетките се приемат с течност
- Дозата на низорала и продължителността на приемане варира в зависимост от възрастта и вида на инфекциозното заболяване

Низорал - препоръки при употреба
За възрастни и деца с тегло над 30кг. се препоръчва приемането на 1 таблетка дневно по време на хранене. При определени инфекциозни заболявания дневната доза може да бъде повишена до две таблетки Низорал на ден

Деца с тегло от 15 до 30 кг. препоръчителната дневна доза е 1/2 (половин) таблетка на ден приемана по време на хранене.

При деца с тегло под 15кг. не се препоръчва прилагането на лекарствения препарат НИЗОРАЛ.

Съхранение на Низорал
лекарствения продукт НИЗОРАЛ табл. 200 мг. 30 JANSEN се съхранява на температура под 30°С, мястото на съхранение трябва да бъде сухо. Съхраняването на медикамента е за определен период от време.

Цена на Низорал таблетки в аптекарската мрежа на България варира от 38.00лв. до 45лв.

ВНИЗМЕНИЕ!!! ТОЗИ ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУК СЕ ПРОДАВА САМО СРЕЩУ РЕЦЕПТА! СТАТИЯТА СЪДЪРЖА САМО ЧАСТ ОТ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ВИ Е НЕОБХОДИМА! ЗА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ ЛЕКУВАЩИЯ ВИ ЛЕКАР ИЛИ ВАШИЯ ФАРМАЦЕВТ! САЙТА lechitel.info НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА САЙТА НОСИ САМО ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ!

 

 

Низорал

92
com_content.article
(5 гласа, оценка 3.60 от 5)
Низорал таблетки 200мг.3.60 от 5 от общо 5 гласували.