You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лице

Маска за лице с извара

650
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.

От какво пожълтяват зъбите

634
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
От какво пожълтяват зъбите0 от 5 от общо 0 гласували.


жълти зъбиОт какво пожълтяват зъбите
Всеизвестен факт е че българина е с изключително ниска устна хигиена. Според  80% от нашите сънародници грижата за устата приключва с миенето на зъбите.  Истината обаче е, че дори да си мием  зъбите по 2 пъти на ден те не са достатъчно защитени.

Красива усмивка, но КАК

615
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Красива усмивка, но КАК5.00 от 5 от общо 1 гласували.


zybiМоже би сте забелязали, че хората, които се усмихват широко са по-добре приемани в обществото, по-харесвани и със сигурност имат по-голям успех в живота. И точно обратна е ситуацията сред хората, които не се усмихват. В България много хора имат дентални проблеми, които не им позволяват да се усмихнат широко, да се разсмеят на глас, а това създава и психически проблеми – притеснение, срамежливост и прочие.

Избелване на зъби с природни средства

596
com_content.category
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Избелване на зъби с природни средства4.00 от 5 от общо 1 гласували.


izbelvane na zybiКрасивите бели зъби са дар, който човека на 21в. цени много. Но белотата на зъбите с годините намалява. Причината за пожълтяването на зъбите и загубата на брилянтния бял цвят са много, сред най-честите причини това са различни химични агенти, които се използват за пречистване на водата. Налепи по зъбите, образувана зъбна плака и не на последно място редица вредни навици като - пушене на цигари, пиенето на кафе, консумацията на храни с много оцветители и прочие.

Как правилно да мием зъбите

592
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Как правилно да мием зъбите0 от 5 от общо 0 гласували.


zyblekarКрасивата усмивка е важна за всеки човек, но освен да е красива добре е зъбите ни да са здрави. Много голяма грешка допускана от много хора е да насочват вниманието си главно към резците и да не поддържат толкова добре задните зъби. Причината за това е че при усмихване се виждат резците, но не бива да се забравя, че и кътниците са част от устата и за тях трябва да се полагат грижи.

Страница 1 от 5