You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Коса

Маска за коса с извара

649
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за коса с извара0 от 5 от общо 0 гласували.


maska za kosa s izvaraИзтощена коса ? Съживете я с тази маска за коса с извара

Проблема с изтощената коса е често срещан при жените, които подлагат косата си на различни мъчения - прекалено често боядисване, използването на преса и маша, прекалено често измиване на косата и прочие. Косата може да стои изтощена и без обем в резултат на неправилни хранителни навици - намалена консумация на белтъци, витамини или минерали.

По-бърз растеж на косата с подходящи храни

595
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
По-бърз растеж на косата с подходящи храни0 от 5 от общо 0 гласували.


коса и стилАко косата ви е изтощена, струва ви се че расте по-бавно или просто няма обем, тогава е време да се замислите с какво точно я храните. Много жени не се замислят какво ядът, спазват различни строги диети, които влияят неблагоприятно на тяхното здраве и красивия им външен вид. Здравословното и рационалното хранене е от първостепенно значение за растежа на косата, за нейната структура и обем.

Лесна маска за коса с яйце

549
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лесна маска за коса с яйце0 от 5 от общо 0 гласували.


маска за косаДомашните маски за коса са идеално средство с което да подпомогнете по-бързия растеж на косата, да доставите допълнително количество витамини и минерали, които да подхранят косъма до самата му основа и не на последно място, домашните маски за коси не съдържат никакви консерванти с което подхранването и грижата за косата става по естествен начин, без да се притеснявате от алергични реакции и нежелано химическо натоварване на организма.

Полезни витамини за коса

493
com_content.category
(2 гласа, оценка 3.50 от 5)
Полезни витамини за коса3.50 от 5 от общо 2 гласували.


kosaКосата е важна част от цялостната визия на човек, но през определени периоди от нашия живот, косата започва да губи своя естествен обем, започва по-често да цъфти, окапва и в крайна сметка имаме не толкова приятен и приветлив външен вид. Ако този проблем се наблюдава и при вас е нужно да вземете навременни мерки, преди симптомите да се засилят. Обикновено в началния стадии на окапване и изтощение на косата е достатъчно да повишим количеството на витамините в храната. Но кои витамини са важни за да имаме красива и хубава коса?

Маска за изтощена коса

471
com_content.category
(3 гласа, оценка 3.00 от 5)
Маска за изтощена коса3.00 от 5 от общо 3 гласували.


maska za kosaМаска за изтощена коса
Косата е важна за всяка една жена, често обаче ние я „тормозим” – често боядисване, използването на сешоар, използването на неподходящи шампоани за коса и ред други причини, които увреждат иначе здравата и красива коса. Ако вашата коса също е изтощена и желаете да върнете блясъка и красотата, желаете да започне да расте по-бързо и да имате по-голям обем – тогава тази маска за коса е вашето решение.

Страница 1 от 5