You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Крака и Педикюр

Лепенки за кокоши трън - ефективния лек

632
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Лепенки за кокоши трън - ефективния лек5.00 от 5 от общо 1 гласували.


trynЛепенки за кокоши трън - ефективния лек
Едно от най-досадните кожни заболявания това е кокошия трън.  Появата му обикновено стресира жените и мъжете. Освен сериозен козметичен проблем, кокошия трън е сериозно заболяване. Причината за появата му е известна от десетилетия – човешкия папилома вирус.

Защо миришат краката

600
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Защо миришат краката0 от 5 от общо 0 гласували.


mirizma ot krakata

Един от основните проблеми на мъжете и жените, който остава неразрешим това е лошата миризма от краката и ако докато носим обувки или маратонки този проблем остава прикрит, то когато събуем обувките и сме в затворено помещение лошата миризма от краката няма как да бъде скрита, ако и вие се питате защо миришат краката ще се опитаме да отговорим на този въпрос.

Гъбички по ноктите на краката

579
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Гъбички по ноктите на краката0 от 5 от общо 0 гласували.


гъбичкиГъбичките могат да причинният появата на инфекциозно заболяване в различни части на тялото - лишеи по кожата, проблеми в дихателната система, гъбички между пръстите на краката или да причинят увреждане на кокетната пластинка на пръстите. В медицината появата на гъбички по ноктите на краката се обозначава като онихомикоза.

МЕХЛЕМ ЗА ГЛАДКИ ПЕТИ

353
com_content.category
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
МЕХЛЕМ ЗА ГЛАДКИ ПЕТИ5.00 от 5 от общо 2 гласували.


napukani-petiНапуканите пети са проблем за повечето жени. Причините за напукване на петите могат да бъдат различни. Ходенето боси, недостатъчно хидратиране на кожата , замърсяване и ред други. Резултата е един – напукване на петите. Напуканите пети са не само неприятна гледка, но и са много болезнени.

Лечение на гъбички на краката с мед и лимон

348
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лечение на гъбички на краката с мед и лимон0 от 5 от общо 0 гласували.


гъбички на кракатаМного често обект на нападение от страна на различни гъбички става кожата между пръстите на краката. Сигурен сигнал за тяхното развитие е силен сърбеж, а след няколко дена и остра миризма. НЕ бива да оставяте развитието на гъбичките да придобие голям размер. Лечението е задължително, защото има опасност да предадете гъбичките и на вашите близки.

Страница 1 от 3