You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Други

Чай за отслабване Slimming Aid evolution

675
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Чай за отслабване Slimming Aid evolution0 от 5 от общо 0 гласували.


slimming aid evolutino SLIM&DETOX Пакет  от Slimming Aid evolution

Често се лутаме из интернет и се опитваме да открием най-доброто средство за отслабване – хранителни добавки, сиропи за отслабване и какви ли не други химии с неясен произход и още повече съмнителни Резултати. Ако това се е случило и на вас, нека ви представим нещо ново, не продукт, а цялостна програма и стратегия за отслабван на Slimming Aid Evolution.

Derma v10 Продукт за ефективно отслабване

310
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Derma v10 Продукт за ефективно отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


ОтслабванеЛепенките за отслабване Derma v10 се появиха на българския пазар само преди няколко месеца, но безспорно са хит сред жените с доказаните резултати в областта на отслабването. С помощта на лепенките по естествен за организма начин се постига редуциране на теглото и придобиване на навици с помощта на които лесно ще може да задържите желаните от вас килограми. За разлика от различни други продукти за отслабване лепенките Derma v10 не водят до зависимост и постигнатите резултати се запазват в дълъг период от време!

Sos силует за ефективно отслабване

569
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Sos силует за ефективно отслабване5.00 от 5 от общо 1 гласували.


СосЕдин от най-ефективните продукти за отслабване вече се предлага в България и редица жени и мъже могат да се възползват от нея. Това е хранителната добавка SOS силует. За разлика от основните конкуренти на SOS силует, той не е произведен в Китай, а в Европа, подлежи на непрекъснат контрол и е сертифициран от Сертифициран от Института за Хранителни Биоресурси.

Vitaslim Line за ефективно отслабване

132
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Vitaslim Line за ефективно отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


vitaslim line
Продукта Vitaslim Line представлява продукт за отслабване в трудните за сваляне на килограми области. Този продукт е натурален изграден от комбинация от биологично активни вещества. Ефекта на отслабване при използване на Vitaslim Line, се осигурява чрез ускоряване на обмяната на веществата в човешкия организъм като в същото време редуцира мазнините натрупани в тъканите и осигурява бързото изразходване на енергия от организма.

Vitaslim LIGHT капсули за отслабване

128
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Vitaslim LIGHT капсули за отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


vitaslim lightПродукта Vitaslim LIGHT е естествен продукт за приготвянето на който са използване натурални продукти. Основния ефект, който оказва Vitaslim LIGHT е отслабващ ефект. Производителите на Vitaslim LIGHT на продукта сочат представителни данни, които гарантират успеха за вашето отслабване при използването на продукта Vitaslim LIGHT.

Хитозан 60таб. хранителна добавка за отслабване

105
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Хитозан 60таб. хранителна добавка за отслабване 5.00 от 5 от общо 1 гласували.


hitozanХитозан е хранителна добавка, която води до намалщване на теглото (отслабване) и намаляване на съдържанието на холестерол в кръвта. Хранителната добавка Хитозан е естествен продук. Действието на Хитозан е чрез свързването му с мазнините, които се намират в стомаха и чрез новополучени комплекс (Хитозан+мазнини) лесно се извеждат от организма без да настъпва адсорбцията на мазнини в тънките черва.

АУДИ СПРЕЙ ПРОТИВ УШНА КАЛ

96
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
АУДИ СПРЕЙ ПРОТИВ УШНА КАЛ0 от 5 от общо 0 гласували.


AUDI SPRAYAUDI SPRAY е безвреден продукт за хигиена на външния слухов канал на слуховия апарат. АУДИ СПРЕЙ е 100% натурален продукт. Редица изследвания са доказали че при дълбоко морските водолази ушната кал се прочиства. Това се дължи на йоните и микроелементите в морската вода спомагащи за разграждането на компонентите на ушната кал: мазнини, епителни клетки, триглицерол и други.

КРЕМ ПРОТИВ СТРИИ - Avent

32
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
КРЕМ ПРОТИВ СТРИИ - Avent5.00 от 5 от общо 1 гласували.


Avent striiAVENT е крем за тяло срещу стрии. Той е разработен специално за кожа. Крем против стрии AVENT спомага да устои на бременността и периода след това. Редовното използване крема срещу стрии подобрява функциалността на кожата, намалява количеството стрии и действа тонизиръщао върху състоянието на тялото.