You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Здраве за жени и мъже

Колко калории са нужни на ден

457
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Колко калории са нужни на ден0 от 5 от общо 0 гласували.


kalorii na denОбикновено повечето жени, а и някои маже говорят за диети, говорят за отслабване, но малцина от тях знаят как да изчислят правилно количеството калории, което им е нужно. Повечето казват това не е важно! Ние ще им отговорим напротив, важно е да може да следиш калориите и още по-важно да знаеш колко калории са ти нужни на ден, защото това е правилния и здравословен начин за отслабване.

Правила при хранене

452
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Правила при хранене0 от 5 от общо 0 гласували.


pravila hraneneЗа да сте във форма, за да сте здрави и да се чувствате добре е необходимо да спазвате следните правила за правилно хранене:

Чай за отслабване - Зелен и Джинджифил

449
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Чай за отслабване - Зелен и Джинджифил0 от 5 от общо 0 гласували.


чай за отслабванеИзползването на чай за отслабване датира от Китай или още по-точно от областта Тибет, където, за да бъде една жена перфектна е трябвало да бъде и слаба, а най-добрия начин за отслабване в миналото било именно чрез чай. Днеска има много разнообразни видове препарати и средства за отслабване, но голяма част от жените разчитат на вече не толкова тайните билки за приготвяне на чай за отслабване.

АЛТЕРНАТИВНИ ЛЕКАРСТВА СРЕЩУ ГРИП

446
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
АЛТЕРНАТИВНИ ЛЕКАРСТВА СРЕЩУ ГРИП0 от 5 от общо 0 гласували.


gripВъзпалено гърло, запушен нос, замаяност… Грипният сезон по това време на годината обичайно е в разгара си. Предлагаме ви някои ефикасни натурални лекове, които се ползват с доверието на лекарите.

Чай при настинка

445
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Чай при настинка0 от 5 от общо 0 гласували.


чайОбикновено простудата протича с хрема, болки в гърлото, понякога и с кашлица. Може да имаме и температура. Лечението на простудата е симптоматично. При наличие на температура се приема препарат за понижаването й.

Инхалация при простуда

442
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Инхалация при простуда0 от 5 от общо 0 гласували.


prostudaТрадиционният за ароматерапията начин за вдишване на изпарения от ароматни масла си остава един от най-ефективните методи за почистване на дихателните пътища и за облекчаване на възпаленото гърло и синусите.

Разходката през зимата е полезна

439
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Разходката през зимата е полезна0 от 5 от общо 0 гласували.


зима почивкаМного хора през зимата предпочитат да останат в къщи на топло и да наблюдават натрупалия или валящия сняг, но малко от тях се замислят, че това застояване е вредно за тяхното здраве. Не случайно през зимните месеци повечето хора качват килограми – защото се застояват. Качените килограми от своя страна водя много повече проблем от излишните килограми.

ОРГАНИЗМЪТ СТАРЕЕ ОТ ЗАХАРТА!

438
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ОРГАНИЗМЪТ СТАРЕЕ ОТ ЗАХАРТА!0 от 5 от общо 0 гласували.


stari horaНай-големият източник на калории за хората, които живеят в индустриалните страни идват от консумацията на захар.

Захарта увеличава нивата на инсулин, а той насърчава натрупването на мазнините и възпаленията в цялото тяло. Консумацията на захар и повишаване нивото на инсулин водят до бързо стареене на организма и до различни заболявания.

Страница 6 от 15