You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Фитнес упражнения

На фитнес през новата година

663
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
На фитнес през новата година0 от 5 от общо 0 гласували.


фитнесНа фитнес през новата година
След Коледа и Нова година обикновено килограмите на жените се увеличават чувствително, а то е ясно след обилният Коледен обяд и изкушаващата  вечеря за Нова година и не на последно място баницата с късмети за първия ден след нова година, килограмите автоматично скачат с два три, а понякога и с повече.

Най-добрите упражнения за плочки на корема

661
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Най-добрите упражнения за плочки на корема0 от 5 от общо 0 гласували.


plochkiНай-добрите упражнения за плочки на корема
През последните години от изключително значение е не само да изглеждаш добре, а да изглеждаш перфектно. Редица звезди от бодибилдинг сцената ни показват аполонските тела и на нас ни се иска да постигнем техните резултати. Една от най-трудните групи за оформяне това са коремните мускули. Без значение дали говорим за мъже или жени, красиво оформената коремна преса е важна за всеки един трениращ и уважаващ себе си човек.

Отслабване с кардио или диета

635
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване с кардио или диета0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniqОтслабване с кардио или диета
През топлите месеци на годината винаги се сещаме за излишните килограми – за увисналите мазнини и кожа. Време е да се вземете в ръце да стегнете тялото и да изгубите натрупаните излишни килограми. Естествения въпрос е как да подходите и кое би имало най-голям ефект за вас диета за отслабване или упражнения за отслабване.

Азотен бустер – опасен ли е

631
com_content.category
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Азотен бустер – опасен ли е4.00 от 5 от общо 1 гласували.


muskuliЕдна от най-често използваните хранителни добавки за напомпване и видимо увеличаване на мускулната маса сред мъжете посещаващи фитнес зала това е азотния бустер. Почти всяка една марка производител на фитнес добавки разполага със свой продукт на пазара. Определено обаче към момента има две марки, които взривяват пазара това са азотните бустери на BSN, jack3d и до някъде значително по-слабия но също ефективен бустер на марката Saitek.

Коремните плочки при жените стават бавно!

620
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Коремните плочки при жените стават бавно!0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq-za-koremКоремните плочки при жените стават бавно!
Когато времето на вън е горещо, а мисълта за приятното море е все по-често в главата ни, започваме да се замисляме за това как изглеждаме. При около 85% от жените се наблюдава отпускане на тялото особено в областта на корема, дупето и бедрата. Натрупаните излишни мазнини в тези области се проявяват не само като подпухналост, бирено коремче и прочие, но много често се показват под формата на целулит, а много жени знаят колко е трудно да се бориш с целулита. Това показва нуждата да поддържаме тялото си в добра форма дори и да не е лято. В днешната статия, ще се опитаме да ви предложим програма с помощта на която при редовно спазване за около 2 месеца ще може да покажете коремните плочки и дами помнете няма чудеса!

Червено цвекло природния бустер

605
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Червено цвекло природния бустер0 от 5 от общо 0 гласували.


cherveno cvekloТези  от вас които имат по-дълъг стаж във фитнес залата, знаят колко е важно приемането на суплименти за постигането на по-добри резултати. Един от най-често използваните и предпочитаните от бодибилдърите нутрием е азотния бустер. Има различни марки, но в масовия случай азотния бустер е прахообразен с различни овкосители и се разтваря във вода.

Отслабване в корема с упражнения

598
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване в корема с упражнения0 от 5 от общо 0 гласували.


korem otslabvaneПлоския корем като на манекените в списанията е желан, както от мъжете така и от жените, но постигането му често се оказва мисия невъзможно и много от хората се отказват още преди да се появи първия ред плочки. Да се постигне отслабване точно в тази област е наистина много трудно, но не и невъзможно.

Упражнения за средната част на гърдите

594
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за средната част на гърдите0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq za gyrdiГърдите са основна мускулна група, която всеки един спортист иска да развие. Големината на гърдите и добрия релеф обаче зависят от правилното изпълнение на подходящи упражнения. За хората, които са нови във фитнес залата е нужно първоначално да изпълняват упражнения за сила, а след това да започнат да изпълняват упражнения за гърди, които да оформят релефа им.

Упражнения за долна част на гърдите

580
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за долна част на гърдите0 от 5 от общо 0 гласували.


gyrdiМного често влизайки във фитнес залата тренираме неправилно мускулите на гърдите, като залагаме най-вече на добре развита средна част, след това тренираме за горна част на гърдите, а упражнения за долна част на гърдите правим рядко и съвсем плахо. Красивите гърди обаче изискват симетрия, а добре оформената долна част дава обем на гърдите, кара ги да изглеждат по-големи и напомпани. Ако и на вас долната част на гърдите изостава, нека да ви покажем няколко упражнения за гърди, който ще наваксат пропуснатото.

Упражнения за горна част на гърди

578
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за горна част на гърди0 от 5 от общо 0 гласували.


gyrdiГърдите са от тези мускули по тялото на човек, които е важно да са не само стегнати, но и добре оформени. Перфектните мъжки гърди трябва да следват пропорционалност с добре развита долна част, силна средна част, добре очертан горен релеф на гърдите и не на последно място добре оформен канал. Извайването на гърди от стомана не може да стани с диета, яките мъжки гърди се градят във фитнес залата с подходящи упражнения за гърди.

Страница 1 от 6