You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диети

Отслабване с кисело мляко

638
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отслабване с кисело мляко5.00 от 5 от общо 1 гласували.


otslabvane s kiselo mlqkoКиселото мляко е един традиционен български продукт, който трябва да присъства на масата на масата във всяко едно домакинство.  Българското кисело мляко е популярно не само в България и на Балканите, славата му се простира дори през океаните до познати и не познати кътчета на света. Едни от държавите, които най-много ценят нашето кисело мляко това са японците.

Салата айсберг за отслабване

629
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Салата айсберг за отслабване5.00 от 5 от общо 1 гласували.


салата айсбергСалата айсберг за отслабване
Този зеленчук е широко познат и обичан от редица Европейски държави, но едва от две три години е познат и на родния пазар. Въпреки, че е сравнително нов зеленчук  той бързо печели популярност сред родните домакини съобщава онлайн изданието Tq-jenata.com

Диета за отслабване с риба

609
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за отслабване с риба0 от 5 от общо 0 гласували.


ribaРибата е една от най-здравословните храни, която може да бъде използвана от хоратани в здравословния си диетичен режим на хранене. Освен за целите на отслабването месото от риба се използва от професионалните спортисти за по-бързо възстановяване от тежките тренировки и за повишен мускулен растеж. Причината за това е високото белтъчно съдържание. В 100 грама риба се съдържа между 13 и 25% белтък.

Диета за трениращи

607
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за трениращи0 от 5 от общо 0 гласували.


dietaКогато посещаваме редовно фитнес залата или спортуваме определен тип спорт, ние се нуждаем от хранителна диета, която се различава от хранителния режим на повечето хора. Причината за това е че трябва да съчетаваме храни с висока енергийна стойност и богати на протеин. И колкото по-високи резултати сме си поставили толкова по-строга и точна трябва да бъде нашата диета.

Отслабване за 30 дни стъпка по стъпка

604
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване за 30 дни стъпка по стъпка0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvaneМного от нас искат да свалят излишните килограми и да имат по-красиво и стегнато тяло. В търсене на правилната формула подлагаме организма си на строги диети, на лишения, на много активни физически натоварвания но в крайна сметка килограмите си стоят същите, корем издут, а дупета по-голямо от колкото ни се иска.

Храни богати на белтъци за мускулен растеж

601
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Храни богати на белтъци за мускулен растеж5.00 от 5 от общо 1 гласували.


храниЗа да се постигне мускулен растеж освен правилни тренировки е нужно да се приема и правилна храна. Според много от известните бодибилдари успехите във фитнес залата зависят с 40% от тренировките и 40% от храната и 20% от правилните суплименти.
За тези от вас, които искат да заложат на правилното хранене подготвихме няколко типа храни, които са ценен източник на протеин за всеки, които иска да гради мощни мускули.

Лунна диета 2013 година

584
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Лунна диета 2013 година5.00 от 5 от общо 1 гласували.


lunna dieta 2013Лунната диета е една от най-любимите и предпочитани от много жени диети за постигане на бързо, здравословно и ефективно отслабване. Популярността на лунната диета се дължи на факта, че тази диета е лесна за спазване и най-вече заради добрите резултати без йо-йо ефект, които се наблюдават.

Отслабване в корема с диета

574
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отслабване в корема с диета5.00 от 5 от общо 1 гласували.


plosyk koremЕдин от най-разпространените варианти за свалянето на 2-3 килограми и сантиметри от областта на корема това е спазването на диета за корем. Със спазването на подобна диета вие ще свалите обиколката на корема поради два факта.

Истински методи за отслабване

556
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Истински методи за отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvaneКрасивата и стройна фигура е важна за успешния живот. Колкото и да си говорим, че сме духовни и е важна вътрешната красота, външната красота отваря широко вратите на много хора. Излишните килограми са не само козметичен, но и здравословен проблем. Ако сте решили да повишите вашето самочувствие като постигнете отслабване с един, два, а защо не с цели 4-6 килограма, нека да сме вашия гид и да разгледаме въпроса „ Как да отслабна ”.

Диета с пъпеш

542
com_content.category
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Диета с пъпеш1.00 от 5 от общо 1 гласували.


пъпеш диетаПъпеша е един от любимите плодове на малки и големи. По нашите ширини той зрее от средата на юли и може да се закупи до края на септември. Освен, че е много вкусен, пъпеша е изключително полезен. Още от дълбока древност редица козметични продукти са се приготвяли от пъпеш. Редица диетолози препоръчват на повечето жени през летните месеци на направят един курс на диета с пъпеш, не само защото това ще им помогне да върнат един два излишни килограма, но ще им помогне да пречистят храносмилателният си тракт и не на последно място комбинацията между пъпеш и мед е мощен еликсир за здраве.

Страница 1 от 7