You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Интимно

Сексът за една нощ е здравословен

664
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Сексът за една нощ е здравословен5.00 от 5 от общо 1 гласували.


секс за една вечерСексът за една нощ е здравословен
Сексът за една вечер може да подобри здравословният ви статус твърдят учени от Великобритания. Според направените проучвания в днешни дни хората, които проявяват интерес или практикуват секс за една вечер са се удвоили спрямо поколението на нашите родители.

Трудно свършване при мъжете – Затруднена еякулация

644
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Трудно свършване при мъжете – Затруднена еякулация 5.00 от 5 от общо 2 гласували.


coolШироко разпространено разбиране е че мъжете свършват винаги, а  за жените достигането до оргазъм е по-трудно. В общо приетия случай е така, но разбира се има и изключения. В повечето случай средната продължителност на половия акт при мъжете е 7-12 минути, а при жените 11-15 минути. Съществува обаче една група мъже, който не могат да достигнат до еякулация дори при продължителна сексуална стимулация над  един час. Тогава се говори за т.нар. заболяване Мъжка аноргазмия.

Себеуважението прави жените по-удовлетворени от секса

621
com_content.section
(5 гласа, оценка 4.60 от 5)
Себеуважението прави жените по-удовлетворени от секса4.60 от 5 от общо 5 гласували.


sex poziСебеуважението прави жените по-удовлетворени от секса
Секса е двигателно колело в съвременния живот на хората. Липсата или нередовния и некачествен секс повишава нивата на стреса, води до изнервеност и нестабилност във връзката. Получаването на оргазъм от жените не е толкова лесна задача, колкото си мислят мъжете. Оргазъма при жените не винаги е свързан с интимните докосвания и проникването.

Липса на желание за секс при жените

588
com_content.section
(7 гласа, оценка 3.43 от 5)
Липса на желание за секс при жените3.43 от 5 от общо 7 гласували.


seksДори и най-горещите тигрици в леглото в определен етап от живота си губят желание за полов акт. Много от мъжете започват да се притесняват на какво се дължи това и мислят, че вината е в тях и че връзката им леко куца. За да сме в помощ на мъжете ще разгледаме проблема с липсата на желание за секс при жените от психологична и физиологична гледна точка.

Оргазъм при мъжете - особености

563
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Оргазъм при мъжете - особености5.00 от 5 от общо 2 гласували.


orgazym pri myjeteОргазъма от физиологична гледна точка при мъжа и жената представлява интензивно освобождаване на невромедиатори и хормони, а самото освобождаване се контролира от вегетативната нервна система. При мъжете освен удоволствието, което се усеща от оргазъма, той има и важна репродуктивна страна. По време на мъжкия  оргазъм интензивно се съкращават и отпускат тазовите мускули, който спомагат за еяколацията и привеждането на семената течност в половите пътища на жените.

Страница 1 от 4